Business Growth

Partner

Groeien als mens.

Op mijn dertiende ben ik gestart met mijn eerste folderwijk in Losser. Hier heb ik mijn eerste guldens verdient. Na mijn opleiding internationale handel ben ik de bankensector in gedoken en heb ik bij een detacheringsbureau gewerkt. Het was boeiend en leidde ook tot een eigen bedrijf in de financiële wereld. Mijn verstand vermaakte zich hier perfect.

Mijn hart bloedde er wat leeg. Mijn creativiteit kon ik niet echt in kwijt. Ik was meer bezig met het maken van een mooie flyer en perfecte website dan het bijhouden van mijn financiële kennis en permanente educatie.

Het keerpunt was een moedeloze en dode periode van teveel televisie, bankhangen en ongezond eten. De enige weg omhoog was door te kiezen voor passie en niet voor de poen. Ik ging mij focussen op waar mijn hart sneller van gaat kloppen: Groei via Marketing.

Inmiddels heb ik een meer instrumenten tot mijn beschikking dan alleen marketing om een bedrijf te laten groeien.  Ook heb ik door de jaren heen een sterk netwerk in Nederland en daarbuiten opgebouwd om nog meer mogelijk te maken.

Respect, Groei & Happyness zijn drie termen die goed bij me passen.


Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en persoonlijk te ontmoeten. 

 

Wat ik graag doe?

Gratis Consult

Ben je benieuwd hoe we meer waarde kunnen toevoegen?